Jarna

Parturi-kampaaja, tirehtööri

Valmistuin vuonna 2001 ja siitä asti olen ollut Saksetissa ja sitä ennen kaikki kesät, työharjoittelut ja taksvärkit. Jo pienenä tyttönä istuin myyntitiskillä ja kerroin Pikku-Kalle vitsejä, lakaisin hiuksia ja suoristin latvapapereita. Olen työni ohella myös toiminut Wella Professional freelance-kouluttajana.Rakastan muotia ja kauniita hiuksia. On ihanaa kun näkee kätensä jäljen. Tykkään käydä näytöksissä ja matkustellessa tarkkailla katumuotia. Kaikkein parasta työssäni on kun teen asiakkaan persoonaan ja kokonaisuuteen sopivat hiukset.
”Muoti vaihtuu, mutta tyyli on ikuista.” Coco Chanel.

Nitta

Parturi-kampaaja

Valmistuin kampaajaksi v. 1984. Saksettiin tulin samana vuonna. Olen edelleen toiveammatissa. Parasta työssä on tyytyväinen asiakas. ”Ainoastaan sydämellä näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä” Pikku prinssi Antoine de Saint-Exupe´ry

Kirsi

Parturi-kampaaja

Olen valmistunut 2002 ja siitä asti työskennellyt kampaajana. Halusin jo pienenä tyttönä kampaajaksi, joten olen unelma-ammatissani. Parasta työssäni on se että saan tehdä upeita hiuksia asiakkailleni ja näen välittömästi työni tulokset. Kampaajan työn vaihtelevuus ja uusien asioiden opiskelu on mukavaa. Hiusten värjääminen on lempihommaani. Saksettiin tulin keväällä 2017.

”Asioilla on tapana järjestyä”

Jonna

Parturi-kampaaja

Valmistuin keväällä 2017. Tiedän olevani oikealla alalla ja olen onnellinen että saan tehdä sitä mitä haluan. Parasta työssäni on, että voin toteuttaa itseäni, olla luova ja saan olla tekemisissä ihmisten kanssa. Haluan ottaa haasteita vastaan, kouluttautua ja kehittää itseäni jatkuvasti, joten minulle sopii mainiosti ettei työssäni ole koskaan kahta samanlaista päivää.

”Teemme hyvin vain sen mitä teemme mielellämme” Colette

Piia

Parturi-kampaaja

Valmistuin kampaajaksi v. 1997, jolloin minusta myös tuli kampaamo-yrittäjä. Vuonna 2000 liityin Saksetin teamiin. Työssäni pidän erityisesti värjäyksistä ja asiakaspalvelutyöstä. Vapaa-ajallani pulahdan avantoon, teen käsitöitä ja harrastan liikuntaa monipuolisesti. Tanssi on erityisen lähellä sydäntäni.
”Never miss a Chance to dance…”