Jarna

Parturi-kampaaja, tirehtööri

Valmistuin vuonna 2001 ja siitä asti olen ollut Saksetissa ja sitä ennen kaikki kesät, työharjoittelut ja taksvärkit. Jo pienenä tyttönä istuin myyntitiskillä ja kerroin Pikku-Kalle vitsejä, lakaisin hiuksia ja suoristin latvapapereita. Olen työni ohella myös toiminut Wella Professional freelance-kouluttajana.Rakastan muotia ja kauniita hiuksia. On ihanaa kun näkee kätensä jäljen. Tykkään käydä näytöksissä ja matkustellessa tarkkailla katumuotia. Kaikkein parasta työssäni on kun teen asiakkaan persoonaan ja kokonaisuuteen sopivat hiukset.
”Muoti vaihtuu, mutta tyyli on ikuista.” Coco Chanel.

Nitta

Parturi-kampaaja

Valmistuin kampaajaksi v. 1984. Saksettiin tulin samana vuonna. Olen edelleen toiveammatissa. Parasta työssä on tyytyväinen asiakas.

”Ainoastaan sydämellä näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä” Pikku prinssi Antoine de Saint-Exupe´ry

Kirsi

Parturi-kampaaja

Olen valmistunut 2002 ja siitä asti työskennellyt kampaajana. Halusin jo pienenä tyttönä kampaajaksi, joten olen unelma-ammatissani. Parasta työssäni on se että saan tehdä upeita hiuksia asiakkailleni ja näen välittömästi työni tulokset. Kampaajan työn vaihtelevuus ja uusien asioiden opiskelu on mukavaa. Hiusten värjääminen on lempihommaani. Saksettiin tulin keväällä 2017.

”Asioilla on tapana järjestyä”

Jonna

Parturi-kampaaja

Valmistuin keväällä 2017. Tiedän olevani oikealla alalla ja olen onnellinen että saan tehdä sitä mitä haluan. Parasta työssäni on, että voin toteuttaa itseäni, olla luova ja saan olla tekemisissä ihmisten kanssa. Haluan ottaa haasteita vastaan, kouluttautua ja kehittää itseäni jatkuvasti, joten minulle sopii mainiosti ettei työssäni ole koskaan kahta samanlaista päivää.

”Teemme hyvin vain sen mitä teemme mielellämme” Colette

Riikka

Parturi-kampaaja

Valmistuin 2016 parturi-kampaajaksi ja töitä aloin paiskimaan 2017 tyttären syntymän jälkeen.
Kampaajaksi olen halunnut jo 3-vuotiaana kun sain joululahjaksi leikkiföönin ja paplareita. Näillä tein sitten perheelle ja sukulaisille kampauksia.
Parasta kampaajan työssä on itsensä toteuttaminen ja tyytyväisen asiakkaan hymy.

”Kaikki unelmamme voivat toteutua, jos meillä on rohkeutta jatkaa niitä.”
– Walt Disney.

Heidi

Parturi-kampaaja

Valmistuin parturi-kampaajaksi marraskuussa 2020. Kampaajan ammatti oli salainen haaveeni vuosia. Äitiysloman loppupuolella päätin että ei voita jos ei koita, ja nyt olen todellakin unelma-ammatissani. Parasta kampaajan työssä on tyytyväiset asiakkaat ja se että näkee oman kädenjälkensä heti. Monipuoliset suuret värjäystyöt ja muutokset on niitä lemppareita. Päiviin tuo vaihtelua asiakkaiden monipuolisuus ja se että jokaisella on se oma tyyli jota halutaan korostaa.

”Menestyminen ei ole avain onnellisuuteen. Onnellisuus on avain menestymiseen. Jos pidät siitä mitä teet, onnistut varmasti.”
— Herman Cain